The EMSA website uses cookies to offer you a better browsing experience, in accordance with the EMSA privacy notice. Find out more on how we use cookies

 

Igazgatási tanács

 
Az igazgatási tanács felügyeli az ügynökség és az ügyvezető igazgató munkáját. Ezen belül az igazgatási tanács fogadja el az ügynökség hároméves időszakot lefedő egységes programozási dokumentumát, továbbá a költségvetési eljárás keretében fennálló hatáskörén belül elfogadja a költségvetést és a létszámtervet. Emellett az igazgatási tanács a költségvetési rendeletben előírtaknak megfelelően elfogadja és értékeli az ügynökség összevont éves tevékenységi jelentését a költséghatékonyság, a hatékonyság, valamint a hatékony és eredményes pénzgazdálkodás elvével kapcsolatos célkitűzések és eredmények megvalósítása tekintetében.
Az igazgatási tanácsban helyet foglalnak valamennyi uniós tagállam képviselői, megfigyelőként Izland és Norvégia (EFTA-tagországok) képviselői, valamint a Bizottság négy képviselője, továbbá négy, szavazati joggal nem rendelkező képviselő a tengerhasznosítási ágazat különböző területeiről.
Igazgatási tanács

Save

Save